4 nemme tips til en flottere have

4 nemme tips til en flottere have

Vil du gerne i gang med at få dig en flottere have, er der her fire tips, som du kan læne dig op af.

Hold den ved lige

For det første kan det være en rigtig god idé at gøre det til en vane for dig selv at holde din have ved lige. Er du ikke god til at holde haven ved lige, er det klart, at den hurtigt kommer til at se ud som noget, der er løgn, og det hjælper ikke ligefrem på den.

Selvom du ikke har den store erfaring med havearbejde, kan selv en time eller to om ugen i haven være med til at gøre en stor forskel. Og du skal ikke være bange for at kaste dig ud i det.

Vælg de blomster du gerne vil have

Så kan det også være en rigtig god idé at komme i gang med at tænke over, hvilke blomster du gerne vil have i din have. Jo før du ved det, desto hurtigere kan du også komme i gang med at plante lige netop de blomster, du har lyst til at se på i din have.

Det behøver ikke at være svært at komme i gang med at plante nye blomster i haven. Men det kan dog være en rigtig god idé at sørge for at læse op på plejen af de forskellige blomster, da alle blomster ikke skal behandles på samme måde.

Møbler og terrasse udgør også en del af haven

Det kan også være godt at begynde at holde dine møbler og terrasse ved lige, da de jo også er en lige så stor del af din have. Det er i hvert fald ikke noget, du lige overser, hvis du går gennem din have.

Står der slidte møbler på din terrasse, og er dit plankeværk dækket med alger, er det klart, at det kommer til at afspejle sig på selve haven. Og det er en skam, hvis resten af haven ellers tager sig godt ud. Så få ordnet disse ting også, når du skal have din have til at shine.

Gør havearbejdet automatisk

Hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv at holde din have ved lige, kan det også være en god idé at gøre så mange af tingene automatisk, så du ikke selv skal stå for at gøre det.

Det kan blandt andet være ved at få dig en robotplæneklipper, som står for at slå græsset for dig. Du kan også få dig et vandingsanlæg, hvis du gerne vil gøre det nemt at vande din have, og du ikke selv skal stå med vandkande og det hele.

Find din Georg Jensen juletræslysholder lige her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *